Tuesday, June 24, 2014

// // Leave a Comment

Blogspot to minisite

Gempak! Blogspot to Minisite telah dilancarkan secara rasmi sebentar tadi dan sebenarnya sudah mendapat sambutan yang amat menggalakkan pada pra pelancaran. Saya sudah download versi percuma dan apa yang saya katakan, Blogspot To Minisite ini sememangnya sungguh menarik...

Apa sebenaranya BS2MS ini?

BS2MS merupakan satu pakej untuk membuat landing page seperti squeeze page dan minisite dengan menggunakan platform percuma blogspot. Ya, blogspot sudah tentu percuma.

Oleh kerana percuma, secara langsung kita telah jimat kos untuk membiayai sewa domain dan web-hosting. Iaitu kita dapat jimat ratusan ringgit setahun.

Tetapi, bukan semua orang tahu membuat minisite dengan blogspot sebab rata-rata hanya tahu blogspot hanya untuk blogging sahaja.

Kini kewujudan BS2MS akan menolak kenyataan tersebut sebab blogspot juga boleh menghasilkan minisite atau squeeze page yang PRO!

Lihat demo di >>  http://bs2ms.blogspot.com/
Download di >> http://goo.gl/yuj9dP ( copy dan paste di browser anda )

Hebat bukan? Kini BS2MS membolehkan sesiapa yang mahu bina landing page untuk menjual produk, mempromosi produk dan juga mengumpul list. Semua BOLEH dengan BS2MS. Katakan anda mahu menyediakan perkhidmatan secara online tetapi masih tak cukup modal nak beli domain dan hosting, dan beranggapan hanya hosting berbayar sahaja yang mempu menghasilkanminisite yang gempak. Semua itu tidak akan menjadi masalah lagi kerana dengan hosting percuma anda sudah mempu membina minisite yang gempak, jadi blogspot merupakan pilihan yang tepat.

Dapatkan pakej BS2MS dengan

1. 15 template   PSD
2. ebook panduan memasang
3. ebook panduan modified header
4. ebook setup advertiser di Asahdee
5. Support group dan
6. BONUS MISTERI!

Salam kejayaan,
http://kitblogmas.com


0 comments:

Post a Comment