Cara Buat Minisite Dengan Wordpress

By Isai Sunday, September 7, 2014

Cara Buat Minisite Dengan Wordpress

Salam hormat sahabat-sahabat usahawan internet di luar sana. Anda mempunyai produk yang hendak dijual secara online ?

Dalam perniagaan online minisite amat penting. Dengan minisite kita boleh mengumpul database email dengan cara menjadikan minisite landing page. Kita boleh menerangkan apakah yang kita niagakan malah kita boleh juga memaparkan branding diri kita.

Ya, Platform wordpress amat sesuai untuk semua laman minisite. Boleh dikatakan kebanyakan usahawan internet menggunakan wordpress. Wordpress mempunyai banyak tools yang boleh digunakan bergantung kepada keperluan.

Mengapa?

1. WP adalah percuma
2. WP adalah sangat fleksibel
3. WP mempunyai pelbagai plugin dan boleh dapat secara percuma
4. WP mudah digunakan
5. tidak perlu software untuk edit kandungan website, cuma login dan edit sahaja
6. dan banyak lagi....

Untuk membuat web jualan yang cantik,rahsianya anda cuma perlu cari dan install theme berkonsepkan minisite atau webjualan.

Tetapi malangnya dalam pasaran masih tidak wujudnya theme berkonspekan minisite. Jika kunjungan anda ke blog ini adalah untuk mencari theme wordpress untuk buat minisite jualan, pencerian anda sudah selesai. Baru-baru ini saudara Boon baru sahaja melancarkan produk beliau iaitu theme minisite wordpress. Anda boleh melihat maklumat lanjut tentang produk tersebut melalui url di bawah. Itupun jika tawaran percuma ini masih wujud.


Download percuma : http://goo.gl/XVYVYM ( Copy dan paste di browser anda )


Minisite wordpress theme saudara Boon adalah gedung theme minisite dan ia adalah direka khas untuk usahawan internet yang tidak mahu belanja ratusan ringgit untuk membina webjualan pertama anda.

Berikut adalah revolusi anda menghasikan webjualan anda yang dihasilkan oleh saudara Boon :

1. pilih theme
2. download theme dan install theme di WP
3. create page dan masukan sales letter
4. klik publish dan web jualan anda telah live!

Jika anda seseorang yang biasa dengan CMS wordpress, ia adalah terlalu mudah untuk dioperasikan?

Jika masih tidak percaya, anda boleh download theme percuma terlebih dahulu kemudian upload di hosting anda dan cuba tulis ayat-ayat power anda di webjualan anda. Jika berpuas hati barulah beli himpunan theme daripada saudara Boon.

Download Percuma : http://goo.gl/XVYVYM  ( copy dan paste di browser anda )Post Tags:

Rahsiacyber

Rahsiacyber berusaha menyampaikan maklumat yang terbaik menjana pendapatan melalui program affiliate. Jangan lupa langgan kemaskini blog terus ke email anda.

No Comment to " Cara Buat Minisite Dengan Wordpress "