Monday, September 29, 2014

// // Leave a Comment

Webinar percuma pemasaran internet

Komisyen dari Ashadee. Ciput..Jauh Sekali 4 Angka


Gobala krishnan merupakan founder Ashadee yang dahulu dikenali sebagai jomniaga. Beliau merupakan seorang usahawan internet yang menjana pendapatan pasif sehingga 5 angka setiap bulan. Beliau aktif dalam penghasilan produk digital dan mengadakan seminar panduan menjana pendapatan secara online.

Sekarang ini Gobala Krishnan mengajak semua ahli ashadee untuk menyertai webinar cara-cara menjana pendapatan sekurang-kurangnya RM1000 sebulan melalui laptop yang disambungkan ke talian internet. Punca pendapatan utama ialah melalui pemasaran affiliate yang ditawarkan di ashadee. Webinar ini adalah percuma kepada semua ahli ashadee dan kepada sesiapa sahaja yang berminat menjana pendapatan melalui internet dengan komputer canggih anda..Oleh kerana namanya webinar maka sesiapa sahaja boleh menyertai webinar ini di mana-mana sahaja di pelusuk muka bumi Malaysia, selagi ada laptop, komputer dan akses internet.

Dalam webinar itu Gobala Krishnan berkongsikan tip-tip menjana pendapatan melalui pemasaran affiliate. Tip-tip ini merupakan rahsia Gobala menjana pendapatan sehingga 5 angka sebulan yang beliau aplikasikan selama 10 tahun sebagai seorang usahawan internet. Paling menarik pendedahan rahsia menjana pendapatan dengan Ashadee.com. Peserta webinar akan diajar cara-cara membina blog autopilot yang mampu membantu peserta webinar menjana pendapatan sepanjang masa, tak kira waktu, siang ke malam.


Jika anda sama seperti saya yang begitu teruja menjana pendapatan di internet dan sudah mula menjana pendapatan di ashadee.com,  marilah sama-sama berguru dengan Gobala Krishnan. Jangan ketinggalan pula. Macam mana berguru? lawati webinar Gobala Krishan dan daftar.

Daftar Webinar Percuma Bahasa Melayu  >>
Daftar Webinar Percuma Bahasa Inggeris >>


Nota : Catatan ini saya tulis pada 29 Sept.. saya tidak pasti sampai bila webinar percuma itu diadakan.

0 comments:

Post a Comment