Wednesday, February 4, 2015

// // Leave a Comment

Wordpress theme murah untuk amazon store

Salam hormat buat anda. Entri saya kali ini ringkas sahaja iaitu sekadar memperkenalkan wordpress theme untuk amazon store.

Apa itu amazon store?

Amazon memberikan kita peluang menjadi agen affiliate mereka. Jadi salah satu cara melakukan promosi produk yang terdapat di amazon ialah dengan membina blog store. Untuk membina blog store khusus mempromosi produk amazon mesti dengan theme yang sesuai agar menarik perhatian pelanggan atau pelawat blog store anda. Selain itu ia mempunyai ciri-ciri mesra pengguna.

Theme amazon store bukanlah murah. Jika anda tidak percaya sila kunjungi halaman themesforest. Anda pasti terkejut dengan harga yang ditawarkan. Memang mahal tetapi jika anda serius menjana pendapatan dengan amzon, pengorbanan anda amat berbaloi.

Bagi anda yang mahu berjimat kerana mungkin masih baru dalam pemasaran produk amazon ni, anda boleh mendapatkan wordpress theme yang direka khas untuk amazon store dengan harga yang sangat murah. Saya sendiri menggunakan theme ini untuk salah satu blog amazon store saya. Anda boleh lihat demo di sini. Bagi mengetahui lanjut tentang harga dan ciri-ciri theme ini, sila lawati website tersebut di sini.


0 comments:

Post a Comment