Friday, March 20, 2015

// // Leave a Comment

Suri rumah menjana pendapatan MYR22,856 sebulan dari rumah

Saya terbaca kisah seorang suri rumah disebuah portal yang menceritakan bagaimana seorang suri rumah menjana pendapatan dari rumah melalui internet. Citra Yusof yang berasal dari Kuala Lumpur mempunyai 3 orang anak semasa artikel itu ditulis menjana pendapatan mewah hanya dari rumah.

Menjana pendapatan secara online merupaka durian runtuh bagi Citra Yusof setelah gagal mendapatkan peluang pekerjaan yang sesuai. Beliau pernah dibuang kerja semasa kemelesetan ekonomi. Beliau yang memerlukan pendapatan cukup berhati-hati semasa mula menjana pendapatan secara online supaya tidak terjerumus kepada penipuan skim cepat kaya atau sistem piramid.Beliau memerlukan satu cara yang sah untuk bekerja secara online untuk menjamin kehidupan keluarga dan anak-anaknya. Perkara yang paling penting kata beliau, bekerja dari rumah agar banyak masa terluang bersama dengan keluarga.Akhirnya menemui Kit Pakej Kerjaya yang dijalankan secara online. Kit Pekej Kerjaya telah mengubah nasib Citra Yusof sehingga berjaya menjana pendapatan antara MYR15,000-MYR18,500 sebulan.

Begitulah kisah beliau menjana pendapatan secara online. Sesiapa sahaja boleh berjaya menjana pendapatan di internet asalkan ada kemahuan. Secara jujurnya, menjana pendapatan di internet memerlukan kesabaran yang tinggi. Menjana pendapatan di internet, bukan hari ini bermula esok akan mendapat untung. Perlu disedari untuk menjana pendapatan di internet, traffik blog perlu diambil kira. Membangunkan blog bukan sama dengan membuka gerai di tengah kota. Saya sendiri mengambil masa hampir 5 tahun dalam menyertai Program Affiliate Autoresponder barulah memperoleh pendapatan yang membanggakan diri saya sendiri. Walaupun pendapatan bulanan saya tidak mencapai 4 angka dalam mata wang US tetapi bila ditukar dengan mata wang Malaysia pendapatan bulanan saya mencapai 4 angka setiap bulan.


Terimas kerana mambaca.


0 comments:

Post a Comment