Tuesday, May 12, 2015

// // Leave a Comment

Buat duit dengan url shortner

" Wowww ! Saya akhirnya menjana pendapatan secara online atau di internet. "Ini adalah reaksi saya apabila saya membuat beberapa sen dalam masa sehari menggunakan AdF.ly. Ia adalah mustahil untuk melupakan saat itu kerana ia merupakan kali pertama saya menjana pendapatan secara online dengan Adf.ly. Setelah beberapa bulan tidak login ke akaun Adf.ly, saya terkejut kerana saya benar-benar dibayar. Pada 1 Mei saya mendapat email dari paypal yang menyatakan saya menerima USD5.01. Ini yang mendorong saya dan sejak itu saya telah bertekad untuk membuat berpuluh dolar melalui internet dengan menggunakan perkhidmatan memendekkan url ini.

Dalam post ini saya akan menulis secara ringkas bagaimana saya berjaya menjana pendapatan dengan AdF.ly atau biasanya dipanggil sebagai Adfly . Pastikan anda membaca kerana ia boleh menjadi sumber pendapatan baru anda menjana pendapatan di internet terutama bagi mereka yang belum tahu menjana pendapatan dengan Adfly.

Apa itu AdF.ly ?
Jadi soalan pertama yang terlintas di fikiran anda ialah " Apakah AdF.ly ? " Jadi mari kita mula membincangkan tentang Adf.ly.

Adf.ly adalah laman web yang membayar anda wang setiap kali seseorang mengklik pada link Adf.ly yang anda pendekkan.

Masih Keliru ? Biar saya Terangkan .

Adf.ly adalah perkhidmatan memendekkan URL serupa dengan Bit.ly.

Anda meletakkan link pada AdF.ly. Contohnya " google.com "
  • AdF.ly memendekkan link google dan memberi anda link seperti " http://adf.ly/1H0AMr "
  • Anda kemudian berkongsi link yang dipendekkan mana-mana sahaja blog anda atau website. Seseorang mengklik link anda iaitu pada " http://adf.ly/1H0AMr dan anda akan mendapat bayaran berdasarkan bilangan paparan atau jumlah pelawat yang mengklik link tersebut.

Sebelum seseorang dibawa ke " google.com " adf.ly akan memaparkan iklan kepada pengunjung. Pengunjung akan mempunyai masa untuk melihat iklan itu sekurang-kurangnya 5 saat dan kemudian dia boleh terus ke link anda iaitu " google.com " .

Bagaimana AdF.ly bekerja untuk anda ?
Baiklah, saya cuba menyediakan satu gambaran keseluruhan bagaimana AdF.ly bekerja kepada anda , terdapat beberapa persoalan mengapa adf.ly membayar anda dan bagaimana adf.ly sendiri mendapat sumber kewangan untuk membayar anda. Untuk menjadikannya lebih jelas saya berikan anda contoh. Fikirkan pengiklan yang mahu menjual produk atau mempromosikan perniagaan online. Jadi dia mahu lebih ramai pengunjung untuk melihat perniagaan atau membeli produk beliau : AdF.ly adalah penyelesaian untuk pengiklan. Mari kita lihat kerja lengkap AdF.ly :

Pengiklan atau advertiser membayar wang kepada Adfly sebagai perkhidmatan untuk memaparkan laman web pengiklan kepada pengunjung di mana-mana negara atau seluruh dunia. Katakan pengiklan dibayar $2 untuk 1000 pelawat.
  • Adfly mengambil potongan . Katakan Adfly mengambil $0.4 .
  • Adfly memaparkan iklan itu ( perniagaan atau produk pengiklan atau advertiser ) selama 5 saat apabila pengunjung mengklik link penerbit atau publisher. Publisher akan mendapat sebanyak $1.6 untuk 1000 lawatan atau klik pada link tersebut.

Sekarang anda mempunyai maklumat yang lengkap bagaimana AdF.ly berfungsi. Jadi anda boleh fikirkan sendiri sama ada AdF.ly itu satu scam? "

Jika anda memikirkan Adfly memberikan manfaat kepada anda, buka akaun dengan afdly sebab ia percuma sahaja.

0 comments:

Post a Comment