Tuesday, June 9, 2015

// // Leave a Comment

Peluang menjana pendapatan dari rumah

 Peluang menjana pendapatan dari rumah

Tidak SAH sekiranya anda mengatakan anda seorang "usahawan internet" atau anda mengatakan anda menjalankan "perniagaan internet" akan tetapi tidak tahu dan tidak pernah memiliki Sistem Autoresponder!

Tidak memiliki sebarang bentuk Sistem Autoresponder dalam aktiviti pemasaran di internet boleh diumpamakan anda ingin mengharungi perjalanan 10,000 kilometer dengan hanya berjalan kaki sahaja!

Anda MUNGKIN mampu sampai ke destinasi yang ingin ditujui tetapi berapa lamakah masa yang perlu anda ambil untuk tiba ke destinasi tersebut? Mungkin 1 tahun, 2 tahun atau mungkin anda akan terus "GIVE UP" untuk meneruskan perjalanan!

Sebaliknya jika anda memiliki Sistem Autoresponder, perjalanan anda mampu dipercepatkan dan dipermudahkan tanpa perlu kerja keras di pihak anda. Ianya adalah umpama anda menaiki sebuah "jet eksklusif" untuk anda tiba ke destinasi anda dengan penuh keselesaan.

Apa Itu Sistem Autoresponder ?

Autoresponder adalah satu alat yang digunakan untuk mengambil data dari pelawat seperti nama, email nombor telefon dan sebagainya. Ia dapat mengumpul data pelawat dengan tidak terhad banyaknya dan boleh diasingkan mengikut segmen-segmen di ingini. Sebagai contoh jika anda ada 5 website yang menjual produk berbeza, maka kita dapat segmenkannya mengikut website kita tersebut.

Lebih dari itu, autoresponder merupakan satu sistem untuk mengurus segala aktiviti follow up melalui penghantaran email secara automatik kepada data pelanggan yang diambil tadi. Kita dapat menghantar maklumat atau kempen promosi kepada senarai nama pelawat & pelanggan tadi.

Sistem autoresponder turut digunakan untuk mengurus dan menyimpan rekod pelanggan seperti nama pelanggan, alamat email, no.telefon dan sebagainya mengikut kumpulan kempen pemasaran yang ditetapkan oleh pemilik sistem.

Sebagai contoh jika anda ingin membina 2 kumpulan kempen pemasaran iaitu satunya adalah untuk mendapatkan senarai prospek produk kesihatan dan satu lagi adalah untuk senarai prospek produk pakaian, maka dengan mudah sistem autoresponder dapat melaksanakannya.

BAGAIMANA NAK GUNA SISTEM AUTORESPONDER TRAFFICWAVE DENGAN PERCUMA ?

Jika anda mula menggunakan Sistem Autoresponder Trafficwave anda perlu membayar USD17.95 sebulan. Ianya bersamaan dengan lebih kurang RM65. Tetapi anda boleh gunakannya secara PERCUMA dengan hanya anda ajak 3 orang menjadi
pelanggan Sistem Autoresponder Trafficwave.

Ya! anda akan di bayar sebanyak USD18. Sedangkan anda cuma bayar USD17.95.
Maka kos Sistem Autoresponder Trafficwave anda sudah jadi PERCUMA?

Sila lihat rajah di bawah :


Untuk penerangan lanjut sila klik link di bawah ini . Video ini akan menerangkan strategi bagaimana nak jana komisen dengan hanya menjadi pelanggan Trafficwave dan pada masa yang sama perkenalkan sistem ini kepada orang lain.

https://s3.amazonaws.com/trwv/PowerOfOne/index.html

BAGAIMANA NAK JANA PENDAPATAN MELALUI TRAFFICWAVE AUTORESPONDER

1. MELALUI PEMASARAN EMAIL

Sebagai seorang pemasar / usahawan internet, rekod pelanggan seperti nama dan alamat email mereka adalah amat penting buat perniagaan anda. Dengan memiliki data seperti nama dan alamat email mereka, anda boleh terus menerus berurusan dengan mereka dari semasa ke semasa seperti membekalkan maklumat terbaru berkenaan produk yang mereka miliki ataupun melakukan promosi produk baru.

Perkara yang paling utama tentang penggunaan sistem autoresponder ini adalah untuk memudahkan segala kerja pemasaran internet anda iaitu bagi proses – proses “follow up” dan penghantaran email kepada kesemua pelanggan anda.

Bayangkan jika anda mempunyai lebih daripada 5000 orang pelanggan. Bagaimana anda mampu untuk menghantar email satu per satu kepada mereka secara manual? Sudah tentu dalam masa seharipun anda tidak dapat selesai mengirimkan email kepada pelanggan - pelanggan anda. Namun dengan menggunakan sistem autoresponder, penghantaran email boleh dilakukan dengan satu klik sahaja.

2. MELALUI PROGRAM AFFILIATE

Jika setiap orang fokus kepada 3 orang pelanggan saja sudah memadai. Setiap orang mampu gunakan Sistem Autoresponder Trafficwave dengan PERCUMA. Namun begitu, ianya juga mampu beri pulangan berterusan. Dan ada kemungkinan mampu beri duit pencen kepada anda. Buka akaun affiliate Trafficwave di sini.


Sila semak potensi pendapatan sekiranya setiap orang mengguna dengan mendapatkan 3 orang pelanggan di Trafficwave.. Anda mampu jana sehingga USD216 pada setiap bulan.Trafficwave, seseorang itu berpotensi meraih komisen yang lebih besar besar.  Untuk meraih pendapatan bulanan sehingga USD88,000, seseorang ahli itu perlu mempunyai  10 level yang aktif.

Buat masa ini terdapat beberapa orang rakyat Malaysia mampu menjana pendapatan pasif melalui program Trafficwave yang mempu menjamin hari pencen mereka. Mereka itu kurang menonjol di internet tetapi anda tentu mengenali mereka.


0 comments:

Post a Comment