Sunday, October 18, 2015

// // Leave a Comment

Bina kedai online automatik

Satu produk yang saya anggap paling hebat pada penghujung 2015 ini akan dilancarkan pada bulan oktober. Produk ini merupakan satu perisian yang membantu usahawan internet membina kedai online secara automatik.

Dengan produk ini, sesiapa pun boleh membina kedai online sendiri dan mendapat pelanggan dari seluruh dunia, walaupun mereka:

  • Tidak pandai membina laman web
  • Tidak faham cara mengendali hosting
  • Tidak Fasih Bahasa English
  • Tidak pandai mencari pembekal
  • Tidak sanggup menguruskan shipping
  • Tidak berani melaburkan modal yang besar

Produk ini akan mengegarkan pasaran Malaysia dan membantu ramai rakyat Malaysia untuk menjana pendapatan sampingan dalam USD, tanpa perlu keluar rumah atau berjumpa sesiapa.

Dalam 5 minit sahaja, kedai anda boleh siap untuk digunakan.

>> Klik Sini Untuk DEMO Penuh Sistem Ini <<

Daftar menggunakan pautan diatas untuk mendapat akses VIP dan diskaun lebih dari 90% apabila produk ini dilancarkan minggu depan.

Tempat adalah terhad, jadi pastikan anda daftar sekarang juga!

>> Klik Sini Untuk DEMO Penuh Sistem Ini <<

Saya sendiri sudah mencuba perisian ini dan saya katakan ia sememangnya sangat mudah untuk dilakukan. Dengan hanya beberapa minit sahaja, saya sudah memuat naik berpuluh produk ke kedai online yang saya buat.

Paling menarik mereka yang akan memiliki perisian ini bakal menjana pendapatan online secara automatik dengan program affiliate dan sistem kedai affiliate dari Nichify. Komisyen pula akan dibayar dalam duit USD dari pasaran antarabangsa!0 comments:

Post a Comment