DuitVideo - Borak kosong sambil menjana wang

By Kitblogmas Saturday, July 23, 2016

Sesiapa sahaja boleh menjana pendapatan melalui youtube, google adsense atau program affiliate. Itulah yang diperkatakan oleh founder duitvideo iaitu saudara Gobala dan saudara Wazeen.

Menjana pendapatan melalui youtube, google adsense dan program affiliate bukan cerita baru. Sudah banyak blogger yang memperkatakan tentangnya. Sejauh mana informasi yang ditulis oleh para blogger berjaya membawa kejayaan para pembaca dalam menjana pendapatan melalui youtube, google adsense dan program affiliate tidak dapat dipastikan.

Saya tidak dapat menceritakan secara jelas kandungan DuitVideo ini sebab semasa saya menulis entri ini, produk ini belum lagi dilancarkan. Mungkin mereka memberi laluan kepada pelancaran model baru perodua iaitu Perodua Bezza..:) DuitVideo bakal dilancarkan pada 15 Ogos depan. Bagi mendapatkan info awal DuitVideo sila berkunjung ke laman web DuitVideo di www.duitvideo.com. Sebenarnya itulah strategi mereka, melancarkan produk mereka selepas pekerja makan gaji menerima gaji masing-masing.

Untuk makluman awal, berdasarkan info yang tertera di duitvideo.com, mereka akan mengajar menjana pendapatan pasif 100% automatik dari internet melalui youtube.

Saya meramalkan DuitVideo ini mengajar sesiapa sahaja bakal usahawan menjana pendapatan dengan menghasilkan video untuk diupload ke youtube. Kemudian tinggalkan link affiliate di bahagian keterangan video. Teknik ini sangat berkesan dalam menjana wang melalui program affiliate walaupun anda tidak mempunyai blog, memadai mempunyai channel youtube.

Namun bukan semua orang tahu cara menjana pendapatan google adsense melalui youtube. Saya fikir panduan menjana pendapatan google adsense melalui youtube merupakan salah satu panduan yang bakal didedahkan oleh founder DuitVideo.

Pengalaman peribadi saya, menjana wang google adsense melalui youtube lebih lumayan berbanding melalui blog. Ini adalah kerana traffik video jauh labih bagus berbanding traffik yang sampai ke blog saya. Jadi jika menjana wang google adsense melalui youtube antara panduan yang didedahkan, DuitVideo ini wajib untuk dimiliki oleh sesiapa sahaja yang mahu menjana pendapatan sampingan.

Sekiranya anda mempunyai minat terhadap DuitVideo, sila lakukan pendaftaran awal supaya anda tidak terlepas peluang untuk mendapatkan produk ini.

Salam maju jaya.

Rahsiacyber

Rahsiacyber berusaha menyampaikan maklumat yang terbaik menjana pendapatan melalui program affiliate. Jangan lupa langgan kemaskini blog terus ke email anda.

No Comment to " DuitVideo - Borak kosong sambil menjana wang "