Buat duit dengan Adf.ly

By Kitblogmas Tuesday, October 11, 2016
"Ini baru dia"! inilah reaksi saya apabila sudah dua kali mendapat bayaran daripada Adf.ly. Saat menerima email daripada paypal yang menyatakan saya mendapat kiriman wang sebanyak USDXX daripada XXXXX amat menggembirakan saya. Walaupun ia sangat sedikit tetapi agak berbaloi berbanding mereka yang seharian melayari media sosial tanpa mendapat sesenpun. Aduhh!! sedihnya.

Dalam post saya yang lepas, saya ada menceritakan cara-cara buat duit dengan url shortner. URL shortner yang saya maksudkan dalam post itu ialah Adf.ly. Saya tidak pasti sama ada anda ada membacanya atau tidak. Mungkin juga anda ada membacanya tetapi tidak melakukan seperti yang saya sarankan kerana anda masih meragui kebenaran buat duit dengan Adfly.

Di sini saya tidak menerangkan apa itu Adfly mahupun cara menjana pendapatan dengan Adfly kerana saya sudahpun jelaskan dalam post saya sebalum ini. Saya cuma kongsikan bukti pembayaran yang saya terima daripada pihak Adfly sebagai pengguna url shortner Adfly.


Sekiranya anda terlepas pandang membaca post saya sebelum ini, anda boleh mendapatkan maklumat lanjut cara buat duit dengan url shortner. Di situ saya ada memberikan cara menjana pendapat dan cara menggunakan Adfly.

Pesanan dari atuk, mahu buat duit dengan Adfly, jangan buat cara jahat.


Rahsiacyber

Rahsiacyber berusaha menyampaikan maklumat yang terbaik menjana pendapatan melalui program affiliate. Jangan lupa langgan kemaskini blog terus ke email anda.

No Comment to " Buat duit dengan Adf.ly "