Software Grafik Suite

By Kitblogmas Thursday, April 20, 2017
Grafik tool untuk marketer menggabungkan 8 software creator yang membolehkan usahawan design sendiri tanpa designer. Template siap sedia untuk di'edit' oleh user.

Bukan semua usahawan online mahupun offline mempunyai bakat untuk design bahan untuk mempromosi produk atau perniagaan seperti membuat banner, banting dan sebagainya. Anda juga mungkin sama seperti saya yang tidak ada bakat sebagai designer. Untuk itu anda boleh mengupah designer yang ada di luar sana untuk membuat design banner atau banting perniagaan. Walau bagaimanapun mengupah designer di luar sana memerlukan kos yang tinggi. Ia sangat tidak praktikal buat yang baru bermula dalam dunia bisnes melainkan ada modal besar.

Terdapat pelbagai sumber di luar sana antaranya photoshop tetapi memerlukan masa yang agak lama untuk belajar. Saya sendiri sudah lama belajar Adobe Photoshop CS2 tetapi saya tidak pernah menghasilkan grafik yang membanggakan saya. Ini adalah kerana saya tidak mempunyai bakat sebagai designer. Saya selalunya menonton panduan di youtube untuk membuat sesuatu dengan photoshop. Itupun ambil masa berjam-jam untuk belajar. Mahu mahir dengan photoshop bukanlah semudah yang disangkakan lebih-lebih lagi jika tidak ada bakat.

Sifu cakap jika terlalu lama buat nanti menyesal. Tengah-tengah buat design pembeli sudah pergi atau sudah disambar mereka yang lebih pakar menghasilkan design yang memukau.

Sebab kita tidak ada bakat atau kemahiran maka kita perlukan tool ini.. Software Grafik namanya. Ianya adalah software yang membolehkan anda buat sendiri design. Founder sudah masukkan ribuan template dalamnya yang kita boleh EDIT.

Software Grafik adalah penyelesaian untuk kita yang tidak pandai design guna photoshop. Saya sudah try guna Software Grafik ni dan terus jatuh hati untuk terus menggunakannya. Tidak perlu fikir pasal design sebab semua sudah tersedia. Klik klik dan sudah siap. Beberapa langkah untuk menggunakan Software Grafik ;

STEP 1: Login ke web software
STEP 2: Pilih nak design apa
STEP 3: Pilih template
STEP 4: Edit dan save!

Saya buat contoh seperti di bawah dan saya buat kurang daripada 4 minit.  Software ini bukan Percuma tetapi bagi saya ia sangat berbaloi untuk di miliki jika serius mempromosi produk berasaskan bahan grafik. Bayar sekali guna berkali-kali selagi mampu guna. Nak cuba dulu boleh. Sudah jatuh cinta masuklah meminang..:p


Post Tags:

Rahsiacyber

Rahsiacyber berusaha menyampaikan maklumat yang terbaik menjana pendapatan melalui program affiliate. Jangan lupa langgan kemaskini blog terus ke email anda.

No Comment to " Software Grafik Suite "