Teknik Wechat teknik pemasaran tanpa kos

By Kitblogmas Thursday, November 16, 2017
Sebuah ebook terkini yang dikenali teknik wechat teknik buat duit dengan wechat.

Teknik wechat merupakan pengalaman sebenar penulis ebook ini iaitu saudara Azly yang menjana pendapatan melalui media sosial wechat.

Ramai orang berkenalan melalui wechat yang kemudian diakhiri dengan kisah hitam. Ini menunjukkan mereka hanya menggunakan aplikasi ini untuk tujuan negatif tanpa menyedari ia labih menguntungkan jika digunakan sebaiknya. 

Bagaimana jika anda sebagai pengguna menggunakan media sosial ini untuk aktiviti yang berfaedah seperti menjana pendapatan sampingan? Ramai kawan sembang tetapi sekadar sembang kosong atau gosip sana sini. Cuba buat kelainan dengan memperkatakan sesuatu yang boleh mendatangkan wang. Sebagai contoh bercerita tentang kejayaan anda menjana pendapatan sampingan dengan melombong bitcoin..huhuu.. 

Sekali lagi ebook  ini adalah tentang buat duit, buat bisnes serta buat marketing mengggunakan wechat. Bagi pengguna wechat ini satu kesempatan yang tidak harus diabaikan.

Ketika ramai yang sudah tension dengan kos iklan facebook yang semakin meningkat... kini, ebook teknik wechat hadir dengan teknik pemasaran tanpa kos, "zero cost marketing" orang kata.

Ada macam-macam fungsi di dalam wechat yang boleh digunakan untuk mempromosikan produk serta bisnes yang dijalankan.

Bagaimana nak buat tu?

Seorang pengguna tegar wechat , Saudara Azly telah menulis caranya di dalam ebook yang berjudul "Teknik Wechat - Teknik Buat Duit 3-4 Angka Sebulan Di WeChat Secara Sambilan"

Jika anda berminat untuk mendapatkan ebook ini ia sudah di pasarkan di klikjer.com

Harga ebook ini juga agak murah... hanya RM50 sahaja!
Namun kemungkinan besar harga tersebut hanyalah sementara waktu dan ia mungkin akan dinaikkan tidak lama lagi.

Rahsiacyber

Rahsiacyber berusaha menyampaikan maklumat yang terbaik menjana pendapatan melalui program affiliate. Jangan lupa langgan kemaskini blog terus ke email anda.

No Comment to " Teknik Wechat teknik pemasaran tanpa kos "