Cara buat duit bitcoin tanpa modal

By Kitblogmas Sunday, May 12, 2019
Sebelum ini saya ada menulis cara melombong bitcoin tanpa modal atau secara percuma. Sekali lagi saya kongsikan cara buat duit dengan cara kumpul coin digital seperti bitcoin secara percuma selain seperti yang saya jelaskan sebelum ini.

Ramai yang mahu mengumpul coin digital seperti Bitcoin, Dogecoin, Litecoin, Dashcoin, Bitcoin Cash dan sebagainya tetapi tidak menjadi kenyataan disebabkan memikirkan modal. Terdapat tiga cara untuk mendapatkan coin digital iaitu melombong, trading dan faucet. Dua daripada cara ini memerlukan modal tetapi anda masih berpeluang mengumpul coin digital tanpa mengeluarkan sesen pun, cuma guna data internet anda. Caranya sangat mudah, hanya review halaman web kemudian claim coin yang ditawarkan.

Jadi daripada anda melayan game yang memang menghiburkan tetapi hanya membuang masa kerana tidak memberikan anda duit, bagus kumpul coin setakat yang anda mampu.  Cuma kalau coin digital percuma ni anda faham-fahamlah, ia memerlukan kesabaran pada tahap tinggi. Kalau anda tidak sabar, bagus berhenti setakat di sini.

Masa saya menulis post ini semua coin digital jatuh jadi inilah masanya berhabis mengumpul coin mana tahu esok lusa nilai coin ddigitan meningkat anda akan untukg berlipat kali ganda.

Adakah halaman yang saya kongsikan ini boleh dipercayai? Berdasarkan pengalaman mereka yang terdahulu buat duit bitcoin dengan faucet di halaman ini, ia tidak mengecewakan selagi anda seorang yang sabar.

OK mari kita mula mengumpul coin digital percuma dengan faucet. Untuk kumpul coin digital dengan faucet anda hanya memerlukan data internet, komputer dan email. Seperti yang saya bagi tahu awal-awal ia memerlukan kesabaran. Kalau anda rasa ini buang masa saja bagus jangan teruskan.


Jika anda berminat kumpul coin digital percuma dengan faucet, pertama sekali anda wajib buka akaun secara percuma di https://coinpot.co. Ini umpama bank untuk mengumpul coin digital yang anda perolehi. Dihalaman ini terdapat lima jenis coin digital bermakna coin ini saja yang anda boleh kumpul di sini.

Setelah anda membuka akaun di https://coinpot.co, anda kini boleh mula mengumpul coin digital secara percuma. Anda boleh claim coin setiap lima minit bermakna jika anda banyak masa free, duduk sahaja di depan komputer sambil main game di handphone anda.


Di bawah ini adalah halaman yang ada link dengan coin yang terdapat https://coinpot.co. Pastikan anda login guna email sama yang anda guna di https://coinpot.co. Jika tidak usaha anda akan sia-sia. Cuba claim sekali kemudian lihat di https://coinpot.co selepas claim. Jika coin anda ada dalam situ bermakna anda sudah berjaya.

Mari mula kumpul coin digital, login guna email sama dengan coinpot.co tauuu..

Bitcoin - https://bit.ly/2WDBzKX
Bitcoin Cash - https://bit.ly/2JfBLwT
Litecoin - https://bit.ly/2Vk4aU6
Dogecoin - https://bit.ly/2JiiYAT
Dashcoin - https://bit.ly/2Efr1dZ

Anda boleh convert coin-coin anda kepada bitcoin bagi memudahkan anda masukkan di ewallet anda. anda boleh dapatkan ewallet di play store kemudian install di HP anda.

Selamat mengumpul Coin Digital

Rahsiacyber

Rahsiacyber berusaha menyampaikan maklumat yang terbaik menjana pendapatan melalui program affiliate. Jangan lupa langgan kemaskini blog terus ke email anda.

No Comment to " Cara buat duit bitcoin tanpa modal "