Thursday, September 26, 2019

// // Leave a Comment

Stress ke nak tarik orang baca apa yang kita post di facebook?

Ya. Siapa la tidak stress bila post dekat Facebook, haram tidak ada yang sudi baca. Kalau ya pun, like dan komen lah sikit. Susah-susah mengayat..

Saya pun pernah alami benda yang sama. Promosi satu produk yang hangat di pasaran pun tidak ada yang singgah komen.. Cari juga punca sebab apa. Rasa give up nak menulis dan buat iklan pun ada. Yalah penat-penat promosi jualan tak ada yang nak tengok.

Puncanya sebab Headline sahaja tak menarik perhatian. Lepas adjust je headline tanpa tukar copywriting, elok terus orang komen dan like. Hahaha. Itupun saya copy daripada orang lain.. ubah sikit-sikit saja.

Serius. Headline memang kena betul-betul power dan padu! Jika tak jangan haraplah ada orang baca. Tak ada baca tak ada jualan.

Tak tau nak buat headline? Ya, saya dulu pun tak tau tapi dapat penyelesaiannya.Tak perlu risau dah kalau pakai Template Headline padu ni.

Ada 105 jenis Template untuk buat headline. Mudah gila. Isi tempat kosong je apa yang kita nak jual, lepas tu siap!

Tak caya? Tengok sini Headline Padu



0 comments:

Post a Comment