Salam hormat kepada semua pembaca.Program affiliate merupakan program menjana pendapatan pasif terbaik walau dalam apa situasi sekali pun. Sudah dua tahun rakyat Malaysia dikurung dan dilepas kemudian kurung. Ini menyebabkan ramai orang kehilangan pekerjaan dan sumber pendapatan. Buntu tidak ada sumber kewangan, simpanan semakin menipis. 


Bagi menjana pendapatan program affiliate, seseorang itu kena tahu lubuk program affiliate yang menguntungkan tidak kira apa situasi sekalipun, walaupun dalam situasi pandemik ini.


Sekiranya berminat menyertai program affiliate, sertailah program yang mempunyai produk yang mendapat sambutan hangat daripada pengguna. Selain itu sertai program affiliate yang mempunyai tempoh jangka masa lama dan bukannya untuk beberapa bulan kemudian laman webnya hilang. Paling penting ialah pengurusan seperti support dan pembayaran komisyen yang terbaik.


Berikut ini adalah program affiliate yang terbaik bagi saya dengan pengurusan terbaik.


1. Involve Asia

2. Infokerjaya

3. Bookcafe

4. Lazada


Program affiliate di atas adalah antara sumber pendapatan pasif saya. Antara 4 program affiliate ini, dua paling saya suka iaitu Infokerjaya kerana memberikan komisyen yang tinggi dan program affiliate bookcafe selain boleh mempromosi produk mereka, mereka juga memberi peluang Program Dropship yang saya promosi di Shopee. Involve Asia dan Lazada pun bagus. Di Involve Asia ada banyak produk yang boleh dipromosi. 


Selamat menjana pendapatan pasif melalui program affiliate.


Post a Comment